Penisstorlek

Penisstorleken varierar stort mellan olika personer, vissa har en lång och smal penis medan andra kan ha en kortare men en tjockare penis. Någon perfekt penisstorlek finns inte utan normallängden på en erigerad penis varierar från 9 centimeter upp till 22 centimeter. Eftersom slidan hos en kvinna formar sig efter penisen så spelar penisstorleken för kvinnan egentligen ingen roll dock så kan en grövre penis bättre penetrera kvinnas slidöppning vilket kan bidra till att kvinnan får en större njutning i samband med sex. En annan sak som också kan påverka är att stora penisar, precis som stora bröst, attraherar vissa kvinnor mer än en liten penis, som kanske inte är lika upphetsande att röra vid. En penis växer under mannens pubertet och anses ha växt färdigt när mannen har gått ur puberteten, vilket sker då mannen är i 20-22 års ålder. Därefter så kommer penisstorleken inte att fortsätta att växa på naturlig väg, dock så kan en penis bli mindre eller smalare med åren, vilket ofta beror på hur kroppen i övrigt förändras. Hur som helst är det mycket vanligt att män vill ha större penis.

Penisstorleken är inte avgörande

Kvinnor brukar ofta säga att penisstorleken inte är avgörande, vilket delvis är helt sant. Istället så är sättet man har sex på det som avgör om kvinnan njuter av samlaget. Visst tycker kvinnor att det är attraktivt att ha sex med en stor penis, vilket även brukar ge männen bra självförtroende, men det är också bra att känna till att vissa kvinnor kan få ont av en stor penis vilket gör att kvinnan inte förmår att njuta fullt ut av samlaget.

En slak penis kan variera mycket stort i storlek, från några få centimeter upp till ett par decimeter. Det är dock inte penisstorleken i slakt tillstånd som är avgörande för hur stor penisstorleken är på en erigerad penis, vilket ju penisen bör vara då man ska ha sex med sin partner. En liten penis sväller oftast upp mer än vad en stor penis gör, vilket betyder att två män med olika stora penisar i slakt tillstånd kan ha lika stora penisar i erigerat tillstånd, vilket är det som är avgörande för kvinnorna.

En person som har mycket pubeshår eller som har mycket bukfett kan se ut att ha en mindre penisstorlek än vad personen har egentligen, vilket innebär att en platt mage och trimmas pubeshår kan få din penis att se längre ut. Eftersom män oftast skäms för sin penisstorlek inför andra män, än vad de gör inför kvinnor, så kan det också vara bra att känna till att man själv ser sin penisstorlek ovanifrån medan man ser andras penisstorlek framifrån, vilket kan göra att andras penisstorlek ser större ut än ens egen.