Xtrasize

Xtrasize är en produkt som ger dig en längre och grövre penis där du kan få upp till 7,5 centimeter längre penis redan efter 3 månader. En längre och framför allt en grövre penis ger dig möjligheten att både kunna tillfredsställa dig själv men även din partner än mer. Xtrasize fungerar näst intill lika effektivt som en penisförstoring på kirurgisk väg, men är inte lika smärtfyllt och kostsamt som en operation kan vara. Xtrasize är en produkt som bara innehåller godkända naturmedel som är vanligt förekommande inom penisförstoring. Det innebär att du inte kommer att behöva uppleva några biverkningar då du intar Xtrasize.

Xtrasize info och fakta

Xtrasize är ett naturmedel som du äter varje dag. För att uppnå det bästa resultatet så bör man äta Xtrasize dagligen i tre månader. Redan efter någon vecka så kommer du dock att börja se resultat som att penisen blir grövre och efter 3-4 veckor så ser du även att den börjar bli längre. Efter 3 månaders behandling så kan du uppnå ett resultat som innebär 7.5 centimeter längre penis, vilket är ett resultat som är individuellt beroende på penisens storlek idag. Det bästa med Xtrasize är att efter avslutad behandling så kommer resultaten att vara bestående.

Xtrasize är en beprövad produkt som endast innehåller naturliga medel som bevisligen har en effekt som bidrar till att öka penisens storlek. Den har genomgått tester där upp till 80 procent av deltagarna fick ett resultat som de var mycket nöjda med. Xtrasize är en produkt som gör att du får ett bättre sexliv och ett större självförtroende i omklädningsrummet. Det finns en hel del produkter för penisförstoring på marknaden men det är få som klarar av att uppfylla de förväntningar som användaren har på produkten. Med Xtrasize så kommer du får en större och grövre penis.

Xtrasize kan beställas i olika storlekar så att du själv kan prova på produkten i din egen takt. För att uppnå ett beständigt resultat där du kan få upp till 7,5 centimeter längre penis så krävs det att du genomgår en behandling under 3 månader. Xtrasize innehåller endast tillåtna naturmedel som levereras i en klinisk förpackning. Kosttillskottet är rent och av högsta kvalité så att de lever upp till de förväntningar som du har.

Xtrasize innehåller följande naturmedel

L-Arginin HCI
L-Arginin HCI är en aminosyra som bidrar till att utöka kranskärlen och samtidigt gör dessa mer elastiska. L-Arginin HCI gör också så att tillväxthormonet i kroppen avsöndras, vilket är ett av skälen till att du får en längre penis men även att blodflödet i din penis ökar.

Sarsaparilla
Sarsaparilla är en växt som är känd för att förbättra användarens möjligheter att få en långvarig erektion. Den bidrar även till att penisen blir grövre. Utöver det så har Sarsaparilla många andra positiva effekter då det är ett medel som lindrar prostatasjukdomar och som dessutom är febernedsättande.

Panax Ginseng
Ginseng är ett naturmedel som har använts i många hundra år för att förbättra användarens sexuella förmåga. Det är ett potensmedel av högsta klass som också bidrar till ökad sexlust och större uthållighet.

Pumpkin seed
Är ett naturmedel som innehåller ett protein som ökar din sexuella förmåga och som samtidigt vårdar din prostata.

Licorice Root
Är ytterligare ett naturmedel som dels bidrar till ökad hormontillväxt men även till att du blir mer uthållig.

Stinging Nettle
Är ett naturmedel som används för att lindra symptom på förstorad prostata.