Blogg

Penisstorlek

Penisstorleken varierar stort mellan olika personer, vissa har en lång och smal penis medan andra kan ha en kortare men en tjockare penis. Någon perfekt penisstorlek finns inte utan normallängden på en erigerad penis varierar från 9 centimeter upp till 22 centimeter.

Eftersom slidan hos en kvinna formar sig efter penisen så spelar penisstorleken för kvinnan egentligen ingen roll dock så kan en grövre penis bättre penetrera kvinnas slidöppning vilket kan bidra till att kvinnan får en större njutning i samband med sex.

Läs mer

Större penis

Det finns olika metoder som man kan använda sig av om man vill få en större penis. Bland annat så kan man genomgå en penisförstoring, vilket dock är både kostsamt och smärtsamt och som även kan ge biverkningar som fula ärr, snedvriden penis eller till och med leda till impotens.

Det finns också penispumpar, som ger en tillfällig större penis, penissträckare och olika hälsokostmedel. Vilken metod man ska välja då man vill få en större penis är individuellt men om man vill kunna erhålla en större penis till rimliga kostnader och utan att behöva använda sig av smärtsamma metoder så är hälsokostmedel ett mycket bra alternativ.

Läs mer